Cursus persoonlijke ontwikkeling volgen? Dit zijn mijn favorieten

<thrive_headline click tho-post-110 tho-test-51>Cursus persoonlijke ontwikkeling volgen? Dit zijn mijn favorieten</thrive_headline>

Wil jij jouw leven veranderen maar weet je niet hoe? Dan kan een cursus over persoonlijke ontwikkeling eens dé oplossing voor je zijn! Veel mensen hebben dankzij deze cursussen een gelukkiger en succesvoller gekregen. Wil jij dit ook?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans zeer groot dat jij er aan zit te denken om een cursus persoonlijke ontwikkeling te volgen.

En dat is niet zo gek, want persoonlijke ontwikkeling cursussen zijn namelijk behoorlijk ‘in’ op dit moment.

Waarschijnlijk ben je op het internet gaan zoeken naar de ervaringen en meningen van cursisten die al zo’n cursus of training hebben gevolgd, en ben je zodoende dit artikel tegengekomen.

Maar welke cursus persoonlijke ontwikkeling past nou bij mij?

Omdat er tegenwoordig veel verschillende cursussen/trainingen te volgen zijn, ga ik mijn 5 favoriete coaching producten toelichten.

Mijn top 5:

  1. E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen
  2. Online training Nooit meer Zorgen of Stress
  3. E-cursus Betere Relaties met Iedereen
  4. Online training Vind Je Ideale Baan
  5. E-cursus Gelukkig zijn en Gelukkig blijven

De bovenstaande cursussen zijn gemaakt door Frank de Moei, een professioneel trainer/coach op het gebied van Positieve Psychologie en Life coaching.

Al sinds 2002 helpt Frank mensen om de beste versie van hunzelf te worden. Dit doet hij door mensen te begeleiden in zijn praktijk, én door de verschillende online trainingen die hij heeft ontwikkeld.

Ben je benieuwd naar wat hij jou te bieden heeft?

Lees dan snel verder, want de bovenstaande 5 cursussen komen hieronder uitgebreid aan bod.

1. De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is essentieel in elk aspect van je leven; jouw persoonlijke ontwikkeling, je geluk, je gezondheid, je relaties en je carrière.

Toch zijn er veel mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Daarom leer je met deze E-cursus hoe je een sterk en blijvend zelfvertrouwen opbouwt, én hoe je jouw zelfrespect terugvindt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Heb jij faalangst, een negatief zelfbeeld, een gebrek aan zelfvertrouwen, last van twijfels en/of zelfkritiek? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Stel je voor hoe het zou zijn als je weer in jezelf gelooft? Een leven waarin je 100% vertrouwt op je eigen capaciteiten, wetende dat je goed genoeg bent. Met de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is dit leven binnen handbereik.

Wat krijg je?

Gedurende 12 weken krijg je inzichten, uitleg en bijhorende opdrachten om een gezonde dosis aan zelfvertrouwen te kweken. Je wordt stap-voor-stap begeleid door een professionele coach (Frank de Moei) en je kunt zelf het tempo van de lessen bepalen. Als je alle lessen en oefeningen braaf volgt, zul je jouw zelfvertrouwen weer terugvinden.

Dus waar wacht je nog op? Stop met twijfelen, ontwikkel een sterk en gezond zelfvertrouwen dat altijd bij je blijft via de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

2. De Online training Nooit meer Zorgen of Stress

online training nooit meer zorgen of stress

Waarom zijn we als kinderen zorgeloos, en als volwassenen zo gespannen? Dit komt omdat je ergens druk over maken langzamerhand een gewoonte is geworden.

Om dit patroon te doorbreken, is de online training Nooit meer Zorgen of Stress zeker een aanrader.

Door deze training te volgen leer je de eenvoudige en bewezen technieken om een positief en ontspannen leven te leiden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Klinkt het leven hierboven als muziek in de oren? Ben jij regelmatig gespannen, nerveus of onrustig? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Als je één van deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, dan is deze training een echte aanrader.

Hoe zou jij je voelen als je geen negatieve gedachten (over jezelf) hebt? Een leven waar jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het verleden, heden of toekomst.

Met de online training Nooit meer Zorgen of Stress is al dat gepieker en getwijfel verleden tijd.

Wat krijg je?

Normaal gesproken doorloop je meerdere coaching sessies à € 95,- per sessie om te leren hoe je al jouw zorgen kunt loslaten.

Met deze online cursus ontvang je 19 lessen met inzichten, vragen en opdrachten die je in staat stellen om al jouw zorgen los te laten.

Ideaal voor mensen die geen tijd of geld hebben om meerdere coaching sessies te volgen.

Je kunt de training volgen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de begeleiding van Frank de Moei weet je precies wat je doet, zodat je ongetwijfeld weer meer gaat ontspannen.

Dus wacht niet langer, word weer ontspannen en ontspannen met de E-training Nooit meer Zorgen of Stress.

3. De E-cursus Betere Relaties met Iedereen

e-cursus betere relaties met iedereen

Het hebben en onderhouden van sommige relaties kosten veel energie. Het liefst wil je makkelijk en natuurlijk contact hebben, zonder enige spanning of conflicten.

Om deze reden leer je met deze E-cursus hoe je snel en effectief al jouw relatieproblemen oplost.

Denk hierbij aan je partner, maar ook aan je familie, vrienden, kennissen en collega’s.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Kosten sommige relaties je heel veel energie? Heb je moeite je grenzen aan te geven? Indien dit het geval is, is deze cursus wellicht interessant voor jou om te volgen.

Doordat je de inzichten mist over hoe je effectief communiceert maak je niet de juiste keuzes en kun je jouw relatieproblemen niet oplossen. Sterker nog, je maakt ze zelf erger.

Met de E-cursus Betere Relaties met Iedereen los je al jouw relatieproblemen voorgoed op.

Je leert hoe je gemakkelijk contact maakt, veel vrienden kunt hebben een fijne relatie hebt met je partner en familie.

Wat krijg je?

Gedurende 11 weken ontvang je 23 lessen met talloze inzichten en praktische tips om jouw relaties te verbeteren. Frank de Moei begeleid je stap-voor-stap in dit proces.

Net als alle anderen cursussen en training die in dit artikel worden toegelicht, heb je 15 dagen lang garantie zodat je geen enkel risico loopt.

Verbeter daarom je relaties met de E-cursus Betere Relaties met Iedereen.

4. De online training Vind je ideale baan

e-cursus vind je ideale baan

De meeste mensen spenderen een aanzienlijk deel van hun leven op hun werk. Het is daarom belangrijk dat je een baan vind die echt bij je past, zodat je elke (werk)dag vol zit met energie en inspiratie.

Toch missen een hoop mensen het plezier, de energie en passie op hun werk. De online training Vind je ideale baan helpt jouw passie en talenten te ontdekken om vervolgens de ideale baan van jouw dromen te vinden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Heb je geen plezier op jouw werk? Denk je vaak: ”Wat doe ik hier nog?”. Heb je nu de baan die je voor de rest van jouw leven wilt houden? Het is heel normaal dat je niet weet wat je precies wilt.

Hetzelfde geldt voor het wel weet, maar die stap niet durft te zetten.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om het werk te doen waarvan je droomt. Je hoeft dan niet meer met tegenzin te werken, want je doet hetgeen wat je altijd al wou doen. Je zou dan veel gelukkiger zijn, nietwaar?

Met deze training is dit leven meer dichterbij dan dat je misschien denkt.

Wat krijg je?

Normaal gesproken kost het veel tijd en geld om een loopbaancoach in te huren. Met deze online training ontvang je 12 lessen met inzichten, vragen en opdrachten die je in staat stellen om je passie en talenten te ontdekken zodat je jouw droombaan kunt vinden.

Je kunt zelf bepalen hoe snel je de lessen wil ontvangen. Daarnaast kun je de training volgen op elk gewenst moment, waar je ook bent. Samen met Frank de Moei ontdek je jouw passie en talenten, om vervolgens te kijken naar een passende baan.

En als niet zeker weet of je daadwerkelijk geld kan verdien met bijvoorbeeld je hobby, zal Frank je helpen om hiermee een inkomen te verdienen.

If your dreamjob does not exist, you must create it.

Ontdek je droombaan met de online training Vind je ideale baan.

5. De E-cursus Gelukkig zijn en Gelukkig blijven

e-cursus gelukkig zijn gelukkig blijven

Uiteindelijk is het hoogste streven van een mens om gelukkig te zijn. Toch zijn veel mensen juist ongelukkig, ze genieten niet optimaal van het leven. Dat is erg zonde.

Daarom leer je met deze E-cursus hoe je gelukkig wordt, met jezelf en je leven.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ben je regelmatig ongelukkig? Ben je niet tevreden met je leven of met jezelf? Dan is deze cursus wat voor jou.

Stel je eens voor hoe het leven zou zijn als je echt gelukkig was. Een leven waarin je tevreden bent over jezelf, en elke dag opstaat met een grote glimlach op je gezicht.

Met de E-cursus Gelukkig zijn en Gelukkig Blijven ontdek je de sleutels tot geluk en succes. Voor mensen die niet momenteel niet lekker in hun vel zitten is deze cursus dus ideaal.

Wat krijg je?

Gedurende 9 ontvang je 18 lessen met daarin inzichten, praktische vragen en oefeningen die je direct helpen om blijer, dankbaarder, positiever en uiteindelijk gelukkiger te zijn.

Je ontdekt wat jou echt gelukkig maakt, en welke dingen juist voor negativiteit zorgen. Wanneer je alle lessen hebt gevolgd, kun je eindelijk weer genieten van het leven en je volledige potentie benutten.

Streef naar geluk, blijdschap, ontspanning en vrijheid met de E-cursus Gelukkig zijn en Gelukkig Blijven.

Waarom is een cursus persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Je kunt jezelf altijd verbeteren als mens. Of het nou gaat om beter te presteren op je werk of om simpelweg beter om te gaan met mensen.

Durf in jezelf te investeren.

Er is geen betere investering dan een investering in jezelf!

Als je één van de bovenstaande cursussen gaat volgen ben je goed op weg om meer uit het leven te halen.

Ik wens je daarom veel succes!

zelfbeeld verbeteren
Up Next:

Jouw zelfbeeld verbeteren via 5 effectieve methodes

Jouw zelfbeeld verbeteren via 5 effectieve methodes