Review: de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Review: de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Wie droomt er niet van om een blijvend zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Hoe zou het voelen om niet meer afhankelijk te zijn van anderen en voor jezelf op te durven komen?

Dat je jezelf diep van binnen voor de volle 100% accepteert, precies zoals je bent? Hoe zou het zijn om niet meer alles perfect te willen doen of bang te zijn dat je fouten maakt?

Dit klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch claimt Frank de Moei met zijn e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen dit voor jou te kunnen realiseren.

Zelfverzekerd door het leven gaan dankzij een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen. Dat is het resultaat wat je zou moeten krijgen nadat je de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen hebt gevolgd.

Maar dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Op het internet kan je van alles claimen. Maar is deze cursus écht zo waardevol? Kan Frank de Moei je daadwerkelijk helpen bij het terugvinden van je zelfvertrouwen?

In deze e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review deel ik mijn eerlijke mening en ervaring met de cursus. Weet je niet zeker of je deze cursus moet volgen? Lees dan snel verder!

Frank de Moei, wie is hij?

Frank de Moei is de oprichter van NewStart.nl en de bedenker en maker van verschillende soorten e-cursussen (waaronder de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen).

frank de moei

Vaak is het niet eenvoudig om meer zelfvertrouwen te krijgen. Maar volgens Frank hoeft het niet moeilijk te zijn, als je maar effectieve methodes gebruikt en professionele hulp zoekt.

Zijn site NewStart.nl trekt elke maand duizenden bezoekers, dit maakt het één van de grootste en populairste lifestyle blog van Nederland.

Op deze site vind je allerlei artikelen, boeken en cursussen omtrent geluk en persoonlijke ontwikkeling.

Met zijn cursussen helpt hij mensen om een gelukkig en succesvol leven te krijgen. En dat doet hij vooralsnog succesvol!

Hij claimt namelijk dat hij al meer dan 10.000 mensen heeft geholpen met het terugvinden van hun zelfvertrouwen.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Frank weet waarover hij praat, hij heeft namelijk diverse diploma’s in Positieve Psychologie en Life Coaching.

Daarnaast heeft hij een eigen praktijk waar hij zijn cliënten helpt bij het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Kortom, hij heeft veel ervaring met positieve psychologie en life-coaching. Inmiddels mag hij zich dan ook een expert op dit gebied noemen.

Wat Frank vooral betrouwbaar maakt is dat hij echt 100% achter zijn product staat. Hij doet zich niet voor als iemand anders, in tegenstelling tot veel andere verkopers van e-cursussen.

Je kunt hem gewoon vinden op alle social media, gewoon onder zijn eigen naam. Zijn LinkedIn-profiel is met zijn ervaring overigens erg indrukwekkend.

Wat zeggen klanten?

Natuurlijk kan Frank van alles claimen op zijn website, maar uiteindelijk gaat het om de ervaringen van zijn cursisten.

Het is een goed teken dat er veel positieve reacties over hem staan op Facebook.

ervaringen e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Op zijn website staan ook veel positieve reviews, maar dit kan Frank natuurlijk makkelijk faken.

Kortom, het lijkt erop dat Frank de Moei geen oplichter is. De ervaringen van mensen met de cursussen en de coachingspraktijk van Frank zijn voornamelijk positief.

Waarom een cursus ‘Zelfvertrouwen’ volgen?

Iedereen is weleens onzeker. Dit is normaal. Maar sommige mensen horen dat negatieve stemmetje in hun hoofd net iets te vaak:

“Idioot, waarom zeg je dat nou?” of “Je gaat falen tijdens de presentatie, je bent niet goed genoeg voorbereid.

Waarschijnlijk herken je jezelf hierin. Je maakt jezelf bijvoorbeeld wijs dat je niet goed genoeg bent, dat er iets mis met je is. Misschien vergelijk je jezelf constant met anderen.

Dit zijn duidelijke signalen dat je last hebt van een gebrek aan zelfvertrouwen, wat veel gevolgen heeft.

Gevolgen van een gebrek aan zelfvertrouwen

vergelijken van jezelf met anderen

Een gebrek aan zelfvertrouwen zorgt er namelijk voor dat je dat negatieve stemmetje in je hoofd gaat geloven.

Hierdoor ga je jezelf onderschatten, waardoor je jouw potentie niet volledig kunt benutten.

Ook durf je geen grenzen aan te geven, want je bent bang om je mening te geven.

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor zowel je werk als privéleven. Je gaat misschien uitdagende projecten van je werk uit de weg of durft geen nieuwe relatie te starten.

Haar mee uit vragen? Ben je gek! Ze zal me toch niet leuk genoeg vinden.

Om een gelukkig en succesvol leven te leiden, zul je daarom je zelfvertrouwen moeten vergroten. Wanneer je een cursus zelfvertrouwen volgt geef je jezelf de mogelijkheid om beter in je vel te zitten.

Gun jezelf dit, want er is geen betere investering in jezelf.

Wat biedt de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Deze online cursus zelfvertrouwen bestaat uit 12 lessen die je praktische en effectieve informatie en methodes geeft om je zelfvertrouwen te vergroten.

Je ontvangt per e-mail vragen en opdrachten zodat je de nieuwe inzichten direct kunt toepassen in je leven.

Het is een resultaatgerichte cursus waarbij je stap-voor-stap begeleiding krijgt van Frank de Moei.

De cursus bestaat eigenlijk uit 3 delen. De hoofdstukken zijn zo geordend dat je eerst ontdekt waar jouw onzekerheid vandaan komt.

Wanneer dit eenmaal duidelijk is heb je de juiste begeleiding en informatie bij de hand om je onzekerheid te transformeren naar meer zekerheid in je leven.

1. Analyseer je zelfvertrouwen

In het eerste gedeelte leer je wat zelfvertrouwen is en ga je jouw zelfvertrouwen analyseren om zo de oorzaak van je onzekerheid te ontdekken.

Ook ga je begrijpen waarom vertrouwen in jezelf dé basis is voor gelukkig en succesvol leven.

2. Ontdek je zelfvertrouwen

In het tweede deel laat Frank de gevolgen van jouw onzekerheid zien en hoe dit invloed heeft op je gedachten, relaties, geluk en prestaties.

Daarnaast laat hij je alvast nadenken over je sterke eigenschappen en wat je specifiek wilt veranderen aan jezelf.

3. Creëer nieuwe zelfvertrouwen

Nu je weet wat zelfvertrouwen is en wat de oorzaak is van jouw onzekerheid, ga je aan de slag met het ontwikkelen van een sterk & blijvend zelfvertrouwen.

Uiteindelijk ga je door het toepassen van de theorie in dit gedeelte een gelukkiger mens zijn die beter in zijn of haar vel zit.

Bonussen (gratis extra’s)

bonussen e-cursus blijvend zelfvertrouwen review

Als extra bonussen ontvang je (waarschijnlijk tijdelijk) 3 extra e-books. Het e-book ‘Inzicht in je kracht’, ‘Je bent prima zoals je bent‘ en het e-book getiteld ‘Volg je eigen weg‘.

Deze bonussen sluiten allemaal erg goed aan bij de E-cursus, en zijn naar mijn mening waardevol genoeg om los te verkopen.

Niet goed, geld terug garantie

niet goed geld terug garantieFrank is zo overtuigd dat zijn cursus zelfvertrouwen werkt, dat hij 30 dagen lang een volledige garantie geeft.

Persoonlijk vind ik dit een goed teken, omdat hij 100% achter zijn product staat en gelooft dat iedereen kan werken aan een blijvend zelfvertrouwen. Je loopt dus geen enkel risico!

Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan maar behaal je niet het gewenste resultaat? Stuur dan binnen 30 dagen een e-mail naar Frank, dan stort hij het aankoopbedrag terug op je rekening.

Waarom juist deze zelfvertrouwen cursus volgen?

Meestal moet je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingsessies volgen. Per sessie ben je dan al snel €100,- kwijt.

Heb je geen tijd of geld voor al die coachingsessies, dan is de e-cursus van Frank de Moei een goed alternatief.

De prijs voor die je voor deze cursus betaalt (€49,-) is helemaal niet hoog. Daarnaast bepaal je zelf het tempo van de lessen en kun je de cursus volgen waar en wanneer je maar wilt.

Verder is het een resultaatgerichte cursus; je krijgt wekelijks vragen en opdrachten die je in staat stellen een sterk en blijvend zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Conclusie

Frank staat 100% achter zijn product, en met hem nog duizenden tevreden klanten. Terecht, als je het mij vraagt. Deze zelfvertrouwen cursus zit namelijk goed in elkaar, en de ervaring, tips en tricks die Frank geeft zijn écht waardevol.

Dankzij de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is het nu erg laagdrempelig om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Een goede ontwikkeling wat mij betreft.

De prijs van €49 is het dus zeker waard, vooral wanneer je realiseert dat coachingsessies buitenom het internet vaak voor een veelvoud aangeboden worden.

Daarnaast zorgt de niet-goed-geld-terug garantie voor een veilig gevoel. Je hebt niks te verliezen.

Misschien heb je nog wat twijfels, maar ga gewoon van start en kijk of het wat voor je is. Uiteindelijk ben jij namelijk degene die het moet doen, niemand anders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze e-cursus blijvend zelfvertrouwen review.

E-cursus Blijvend zelfvertrouwen kopen?

​Ben je al overtuigd van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen? 

Gebruik dan ​onderstaande link en profiteer direct van de tijdelijke korting die Frank de Moei op zijn cursus geeft.​

werken aan je zelfvertrouwen
Up Next:

5 krachtige manieren om te werken aan je zelfvertrouwen

5 krachtige manieren om te werken aan je zelfvertrouwen